Dagens bild...


Fortfarande sjuk...

okej denna influensa sitter i ordentligt... fast nu har förkylningen kommit till också... det räckte inte med ont i kroppen hosta och feber... nä nu ska man snörvla och snyta sig vareviga minut och alla nysningar som kommer.
Skulle ha haft mina barn hos mig i helgen och även min bästis och hennes barn skulle ha kommit. Men vi fick skjuta på det till en annan helg. Dels att jag inte orkar och framför allt att de inte blir sjuka de med.
Man kan ju säga i alla fall att min röst inte låter som den brukar, hes skrovlig och mörk, annars brukar det inte ringa så mycket här... men häromdagen så ringde det 3 gånger på raken med bara sådana försäljare som vill sälja saker... Snacka om irreterande, speciellt nu när man inte vill prata så mycket i onödan för då kommer hostan snart. Det var en som ville att jag skulle prova något piller så man skulle må bra, och snacka om envis person.
Jag är inte intresserad av några piller överhuvudtaget och jag sa det, men då uppfattade hon att jag sa ja att jag ville ha och hon fortsatte bara, tillslut fick jag skrika åt henne att jag INTE ville ha några och då la hon bara på luren. Att de inte kan fatta på en gång vad man säger. Och vaddå gratis, det låter ju bra men i slutändan ska ju man betala portot, så gratis är det ju inte då. Gubben har det bra han har bara sin mobil och han står inte med i telefonkatalogen heller. Det skulle ha varit skönt. Det är lugnt på dessa försäljare men så kommer det en period som de ringer nästan varje kväll i en veckas tid. Men jag försöker att snoppa av dem det första jag gör, men ibland så ger de inte upp. 

Okej nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen

Må så gott

//Eva
 

Lyssna på detta...



Helt otrolig sångröst....bara 8 år

//Eva

Bröllopsdans...

 
såg på Ellen idag om detta par. över 2 miljoner träffar för dem. Kul grej

//Eva

Dagens bild...


Sjuk...

Jaha så blev man sjuk då, vill inte... har inte tid. Men som sagt vad har man att säga till om egentligen när man inte kan bestämma själv över sin kropp. Jag är en sådan person som sällan är sjuk men när jag blir det så blir det rejält istället. Satt på jobbet i måndags och fick småhosta, men då det är torr luft där i fabriken så tänkte jag inte mer på det. Det är ju många som ligger i influensan eller har haft den. Gubben har det ju bra då han kan arbeta hemifrån fast han är sjuk. Förra måndagen så skickade hans chef hem honom då han satt och hosta på jobbet. Han har varit hemma sedan dess.
Igår när jag kom hem så började jag hosta mer och mer, somnade i soffan och sov ett par timmar. När jag vaknade så hade jag ont i kroppen och huvudet och hostade som en tok. Det är ju så jobbigt att hosta, speciellt när man måste spänna alla muskler för att inte läcka (förslappat efter 4 barn). Sov väldigt oroligt inatt frös och svettades omvartannat. Imorse kl 5 var jag tvungen att inse att jag inte kunde gå till jobbet utan att det var bara att sjukskriva sig. Det tar emot då det kostar karensdag, och om man redan har lite pengar att få så blir det ju ännu mindre, men inget att göra åt... bara bita i det sura äpplet. Så kl 6.30 var jag upp igen för att ringa till jobbet för att säga att jag inte kommer. Hon förstod mig... lät väl inte för kul på rösten kan jag tänka mig. Så jag gick och la mig igen. Vaknade av att gubben gick upp och bad då att han skulle lägga sitt täcke över mig med för jag frös. Katterna låg också hos mig och hjälpte till att värma. Vid lunch klev jag upp och duschade sedan gick jag och la mig i soffan och kollade på tv och somnade igen. Det är ju bra att sova för då kanske bacillerna lämnar kroppen fortare...kan ju hoppas i alla fall. Har kunnat varit uppe en stund nu, får ju så ont i kroppen av att ligga också. Bara klagningar...

Hoppas att ni klarar er från denna influensa... må så gott

//Eva

Ha ha ha...

Efterlyst för mordförsök

USA. Linda Burnett, 23, var och hälsade på sina svärföräldrar när de åkte till en affär för att handla lite. Linda väntade i bilen. Ett flertal personer såg henne sitta i sin bil med slutna ögon, upprullade fönster och med händerna bak i nacken. En kund som hade varit och handlat i affären en bra stund blev orolig och gick fram till bilen. Han såg att Lindas ögon nu var öppna och att hon såg väldigt konstig ut. Han frågade om hon mådde bra.

Linda svarade att hon hade blivit skjuten i bakhuvudet och att hon suttit och hållit händerna bakom huvudet i över en timme nu för att förhindra att hennes hjärna rann ut.

Mannen ringde efter en ambulans vars personal fick bryta sig in i bilen eftersom dörrarna var låsta och Linda vägrade ta bort sina händer från huvudet. När de slutligen tagit sig in i bilen upptäckte de att Linda hade en degklump i nacken. En burk med Pillsburykex hade exploderat av värmen och degklumpen hade träffat Linda i nacken. När hon sträckte sig bakåt för att se vad det var som hade hänt hade hon känt degklumpen och trott att det var hennes hjärna. Hon svimmade och var medvetslös en kort stund men vaknade upp igen och försökte förhindra att hennes hjärna rann ut i över en timme innan hon fick hjälp.

Och ja, Linda är naturligtvis blondin.

Så det kan gå...
//Eva


Dagens bild...


Lillhelgen...

Hallå

Det gick bra att ta sig till Södertälje i alla fall. Sov mesta tiden, tog ung 45 min från t-centralen. Min kompis stod och väntade med sin son och hans kusin. Det var trevligt.
Det var en bra lillhelg, min kompis fick ryta i några gånger då killarna bråkade. Vi åt gott på kvällen som hennes syster hade tilllagat åt oss... smaskigt. Men det är ju alltid godare att äta sånt som andra tilllagat.
Vi pratade och kollade på några DVD:er, men jag var nog lite tråkig för jag höll på att somna hela tiden. Var trött efter att ha varit vaken sedan kl 4:30, men så är det. Somnade nog redan innan jag la huvudet på kudden tror jag. Vaknade senare än de andra också. Snacka om att sova gott, hade inte hört något alls av barna. De hade varit uppe sen kl 7-8 tror jag. Kompisen var snäll och lät mig sova. Senare så spelade kompisen och jag Maxiyatzy och det var kul, vi vann en varsin gång i alla fall. Snart nog var det dags att åka hem igen. Jag hoppade på tåget och kom till Stockholm... gubben och jag gick på bio och handlade innan vi drog hem.

Idag är det städning som gäller, dammsugning och bära ner saker i källaren. och förstås skriva här för att inte glömma.

Ha d så bra
// Eva

Bio...

Igår var vi och såg "Jumper", jag tyckte den var bra. Gubben tyckte si så där. Var inte mycket folk i Rigoletton.



Må så gott //Eva

Vet Ni Varför Vi Flickor Älskar Er Pojkar?


· Sättet Ni ser ut när Ni kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften


· Den där djupa rösten Ni får på morgonen


· Rufsigt hår när Ni är precis nyvakna


· Sättet ni så sexigt tar av er tröjorna


· Att ni direkt förlorar ca 75 % av eran hjärnkapacitet när vi smeker insidan av era lår


·Att Ni hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le.


· Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss på halsen


· Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk


·Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti era


·Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får när ni försöker få av bh:n utan att lyckas


·Hur Ni erbjuder oss att låna eran jacka - trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt


· Hur ni ser ut som små barn när Ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna


? NI är helt enkelt UNDERBARA ;)

//Eva

Dagens bild...


Borta...

Hallå
Nu är det bestämt... jag åker till Södertälje på fredag direkt efter praktiken. Så jag kommer inte att blogga något imorgon. Men på lördag är jag tillbaka. Synd va...ni trodde säkert att ni skulle slippa tråkiga mig för ett tag. Men så lätt ger jag inte upp... Här för att stanna. :-))

Idag fick jag brev från de som hade intervjun till Lagerutbilningen,
Motivering: Dina samlade kvalifikationer stod sig inte i konkurrensen med övriga sökande. Det var 81 sökande till 16 platser.

Så jag får vara tacksam att jag kom till intervjun i alla fall då... bland de 30.
Har fått reda på att det kommer en ny lagerutb. i april. Så nu vet jag inte om jag ska söka igen eller. Men antagligen så gör jag det om Arbetsförmedlingen godtar det. Nu vet jag bättre vad som väntar och kan svara bättre på intervjun om jag kommer så långt vill säga nästa gång.

Må så gott och en trevlig helg

//Eva


Dagens bild...


Annonsen

image32

Svenska Ordspråket (något modifierat)

  

Den man ligger med får bädda


Den som tar, han har.


Det man inte minns, har inte hänt.


Det man inte vet, har man ingen aning om.


Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.


Förtala är silver, förtiga är guld.


Gammal kärlek kostar alltid.


Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.


Man ska inte kasta spjut i radhus.


Liten stuga kallas ofta stort dass.


Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.


Som man raggar får man ligga.


Övning ger träning.


Friskt kopplat, hälften brunnet.

Låter fiint vet ni  // Eva


Smile...

13 Reasons to Smile


Now that food has replaced sex in my life, I can't even get into my own pants.


Marriage changes passion. Suddenly you're in bed with a relative.


I saw a woman wearing a sweat shirt with "Guess" on it.

So I said "Implants?" She hit me.


How come we choose from just two people to run for president and over fifty for Miss America?


A good friend will come and bail you out of jail...but, a true friend will be sitting next to you saying, "Wow...that was fun!"


I signed up for an exercise class and was told to wear loose-fitting clothing. If I HAD any loose-fitting clothing, I wouldn't have signed up in the first place!


When I was young we used to go "skinny dipping," now I just "chunky dunk."


Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.


Wouldn't it be nice if whenever we messed up our life we could simply press 'Ctrl Alt Delete' and start all over? AMEN, AMEN!!


Why is it that our children can't read a Bible in school, but they can in prison?


Wouldn't you know it... Brain cells come and brain cells go, but FAT cells live forever.


Why do I have to swear on the Bible in court when the Ten Commandments cannot be displayed outside?


Bumper sticker of the year:

"If you can read this, thank a teacher -and, since it's in English, thank a soldier"


And remember: life is like a roll of toilet paper. The closer it gets to the end, the faster it goes.


Dagens bild...


Roliga historier...

En framstående politiker måste kunna förutse vad som ska hända.
Och efteråt måste han kunna förklara varför det inte hände.


Den gamla bondmoran har skaffat sig två granna tuppar till sin enda höna.
När sonen kommer på besök undrar han förstås varför hon har två tuppar.
- Jo, svarar hon, den här hönan ska inte behöva ha samma glädjelösa ungdom som jag haft


- Varför kommer norrmännen aldrig till Göteborg?
- Vet inte!
- När de har kommit halvvägs kommer de till en skylt där det står: Backa (500 meter).


Fängelsedirektören till en av fångvaktarna:
- Hur kunde fången rymma?
- Han hade nycklarna, direktörn.
- Aha! han hade stulit dem.
- Nej direktörn, han hade vunnit dem i poker.


Efter matchen gick lagkaptenen för det förlorande laget fram till domaren och frågade:
- Vad heter din hund?
- Hund? Jag har ingen hund?
- Va! Blind - och ingen hund!


Telefonen ringer:
- Får jag tala med Lars.
- Här finns ingen Lars.
- Då borde ni skaffa er en då.
- Det var ju det vi höll på med när ni avbröt oss...


Nå, Marcuz, kan du räkna till tio?
- Ja magistern, ett, två, tre, fyra, fem, sju, åtta, nio, tio!
- Nja, det var ju inte riktigt bra. Du glömde ju en siffra!
- Jo, jag vet, men mamma har sagt att jag inte får säga det ordet.


Läraren försökte klargöra skillnaden mellan mitt och ditt:
- Olle, om jag stoppar handen i din fars ficka och plockar fram en tia, vad är jag då?
- Trollkonstnär, magistern.

Ha det så göt idag...

//Eva


Ring Ring...

I dialed a number and got the following recording:

"I am not available right now, but
Thank you for caring enough to call.
I am making some changes in my life.
Please leave a message after the
Beep. If I do not return your call,
You are one of the changes."

Bra att veta :-)

//Eva

Citat...

The more you know, the more you know how little you know...


Dagens bild...



Kan man kalla isigt...

//Eva

Uppdatering...

Hejsan
Idag ringde min 20 åriga son till mig... Han frågade om han skulle kunna få slagga hos oss om han får jobb i Stockholm. Och jag sa självklart att det var okej för oss. Ett tag i alla fall, trångt i en 3:a, men vi får trängas. Så när jag ändå hade honom på tråden så frågade jag lite försiktigt hur det är med hans flickvän (hopplösa tjejen som jag berättat om förut) och då säger han att de är SLUT mellan dem och han kommer INTE att ta tillbaka henne. Hans ögon har äntligen öppnats... HURRA. Så säger han att han ångrar att han inte gjort det tidigare, men så är det... nu är vi här och går vidare, sa jag till honom. 
Han har börjat  leta efter byggjobb på allvar nu... och tyvärr så är det nog så att de bra jobben finns i Stockholm. Håller tummarna för honom.

Äldsta sonen jobbar för tillfället i Malmö... 3mån och bra betalt. De betala honom för att bo på hotell medan han är där. Han trivs i alla fall, viktigt. Ger referenser och bra erfarenhet att prova på andra städer och annat slags jobb.

Verkar som om jag ska till Södertälje på fredag till lördag... för att möta upp min bästa kompis där, hon ska släppa av sin syster och hennes gubbe där (de bor i Strängnäs), de ska ta pendeln in till Stockholm för att åka båt. Så då hoppar jag av där och är med henne och stöttar när hon ska ha hand om 4 ungar till lördagen. Sedan gör vi tvärtom när hon ska hämta upp dem på lördagen. På detta vis så kostar det inget extra för mig för resan, då tunnelbanekortet gäller även på pendeln. Hade inte råd att ta tåget och bussen har ökat i pris (fast fortfarande billigare än tåget) men då passade inte tiden. Jag jobbar till kl 13 och bussen gick från T-Centralen kl 13.40... Ingen chans.
Så kompisen fick sin berömda snilleblixt och kom på detta arrangemang så att det skulle lösa sig för alla.
Grejen var att kompisens syster ville att hon skulle köra dem till båten inne i Stockholm... och hon har aldrig kört i Stockholm så det kändes inte så bra. Men på detta vis så löser sig allt för oss alla. Jiippi för henne.
Problemlösare nr 1.

image29
Ha det så bra
//Eva

Dagens bild...



Tolkningen...inga snuskiga tankar här inte.

//Eva

Citat...

"Det finns två sätt att få lugn,
det ena är att aldrig göra vad man ångrar,
det andra att aldrig ångra det man gör."

Friends...

image27

En till...

Varför kallas det rusningstid när inget rör sig?

Kan man verkligen undra över...

//Eva

Citat...

"Den sundaste gymnastiska
övningen är att resa sig från
middagsbordet i rätt tid"

//Eva

Dagens bild...



cliffs of Moher på Irland

Visst ser det härligt ut

//Eva

Mer hahaha...

Måste bara dela med mig...
 

Skitroligt...jag hade i alla fall kul

//Eva

Andras bloopers...

Lite roligt
 


Ha till godo  //Eva

Uteblivit samtal...

Tjaba

Jag fick inget telefonsamtal idag så jag hade rätt om att jag inte kom med de 16 till lager utb.
Men det positiva i det hela är att jag får praktisera 3 veckor till. Efter det så har jag ingen aning vad som kommer att hända. Men genom praktiken så har jag fått en referens och kontakt i alla fall.
Okej nu ska gubben och jag titta på Munk (9:ans kanal) vi spelat in.

En trevlig helg till alla

//Eva


Dagens bild...



Det är så här jag känner mig just nu...(ler)

//Eva

Åt fanders...

Hej
Intervjun gick åt fanders idag... jag var nervös och fick blackout, när jag skulle svara på deras frågor. De sa att det var 80st som hade sökt, de plockade ut 30 som de intervjuade och av de 30 så väljer de ut 16 som får gå lagerutb. Och nu med facit i hand så inte kommer jag att bli en av de 16... Bara att inse det. Ska få svar imorgon.
Efter intervjun så visste jag precis hur jag skulle ha svarat och hur jag skulle ha sagt i stället för det jag inte sa. Jag blir så besviken på mig själv... som inte kan sälja mig själv och inte vara så nervös.

Jag har ju praktiken i alla fall, och idag gick det bra. Jag hade lite ont men det gick i alla fall. Försökte att ta det lugnt och i min takt.

Snacka förresten om att folk i Sverige läser böcker... det är böcker både högt och lågt i postterminalen. Nu ska ju erkännas att jag är ju 1 av de som köper mina böcker och läser. Älskar att läsa böcker, har vissa författare som jag samlar på.
T.ex Agatha Christie, Cecelia Ahern, Barbara Wood, Nora Roberts, Liza Marklund och förstås Margit Sandemo. Finns ännu flera...men jag nöjer mig med att nämna dessa.
Har alltid älskat att läsa i hela mitt liv.

Nog för denna gång

//Eva

Dagens bild...


Surprise...

Idag blev jag glatt överraskad av min gubbe... Han kom ihåg alla Hjärtans Dag...utan att jag behövde påminna honom. Inte illa och det värmde mig så mycket. För när det inte blir så ofta, så när det händer så har han ju tänkt till extra mycket. 

                                          
               



//Eva

Dagens bild...

image18

Snacka om liten häst.... gullig

//Eva

I morgon gäller det...

Hej svejs

Imorgon gäller det... ska till praktiken igen och på em så har jag den stora intervjun.
Har fortfarande känning i ryggen men ska ta det lugnt imorgon, så det ska nog gå bra.

I helgen så har "PS I love You" premiär på bion... jag har läst boken och den var såååå bra... annorlunda. Min bästa kompis och jag hade planerat att vi skulle gå och se den tillsammans här i Stockholm... men det gick i stöpet denna helg. Men kanske en annan helg...hoppas jag. Jag vill så gärna se den på bio, gubben har inget intresse att se den och jag vill inte gå själv på bio.
Ni tjejer om ni kan så gå och se den...

//Eva Ha en bra dag

Att gråta...

Hej

Idag satt jag och kollade på cityakuten (inspelad från igår) och det var lite känslosamt, jag är en sådan som tårarna kommer vare sig jag vill eller inte... så fort det är sorglig musik, barn, djur eller något annat så kommer tårarna. Så idag var det likadant tårarna kom... men denna gång så övergick det till krampaktig gråt, kunde inte sluta förrän efter ett långt tag. Men det kändes skönt efteråt som om det var något som behövde ut och rensas bort. Det är väl tur att man är själv när något som detta händer.
En sak är ju klar att man behöver gråta ibland för att må bättre.


Sköt om er

//Eva

Mera roligt...

Känner att det behövs ett skratt idag...
 

Aha.... nu förstår man varför man vaknar med huvudvärk...haha

//Eva

Dagens bild...



//Eva

Fun...haha

En man befann sig på sjöresa. Fartyget började rulla och mannen blev så gräsligt dålig, att han behövde kräkas. I sitt omtöcknade tillstånd råkade han kräkas på skeppskatten. När mannen frisknat till något och fått upp ögonen observerade han vad han gjort, ruskade försiktigt på huvudet och sa:
- Va? Inte kan jag minnas att jag ätit den där!


En blondin stannade till vid en Cocacola automat, stoppade i pengar och ut kom en burk med Cola. Hon sken upp och sprang iväg för att hämta mer växel. Pengar stoppades i och burkar trillade ut. Då kom det en brunett och undrade om hon kunde komma emellan och få en burk.
Blondinen vände sig om och fräste:
- Håll dig undan, ser du inte att jag vinner!


En full man stod och fumlade med dörrlåset efter en blöt promenad hem från krogen.
- Vad du skramlar, ropade hans fru från balkongen. Har du ingen nyckel?
- Jo jag har nyckel! skrek han irriterat. Skicka ner nyckelhålet!


Citat...

"There are a lot of things to think about, but nothing to worry about"




"Det är mycket att tänka på, men inget att oroa sig för"

//Eva


Praktiken...

Hejsan

Ville bara uppdatera om praktiken... den gick jättebra förra veckan, fick prova på det mesta som finns att göra där. I torsdags morse halkade jag i badkaret och slog i överarmen ,knäna och även ryggen fick sig en knäck... man reagerar ju. Men det var inte så farligt, jag kunde ju fortfarande röra mig och gå. Kändes mest i armen. På torsdags kvällen så hade jag ont i höger skinka... men tänkte inte närmare på det. Så i fredags var det jättekörigt, mycket manuell förflyttning av stora bokpaket och då kände jag att det kändes inget vidare i nedre ryggslutet och skinkan, så jag försökte att ta det lite lugnare. Men det blev värre hela tiden och det kändes som en nerv kommit i kläm i ryggen...för det strålade smärta från ryggen ner i skinkan och ner i benet. Jag kunde i alla fall slutföra mitt jobb, men det gick sakta att ta sig hem... men hem kom jag. La mig på direkten i sängen med en värmekudde. Sov i cirka 3 timmar innan gubben kom hem. Kom knappt ur sängen, så ont gjorde det. Trodde mig veta att det var ischias jag fått, och optimistisk som man är att till måndag ska det vara bra... men tji fick jag. Det är bättre men fortfarande ont... så det var bara att bita i det sura äpplet och ringa och sjukskriva mig (inget roligt för det är 1 karensdag och pengar har man inte gott om innan) men ryggen måste gå först. Fick veta av min kompis som letat på nätet om ischias att detta var nog en falsk sådan. Blir det inte bättre så får jag väl ta mig till en kiropraktiker så får han titta på det.

Till historien hör det att på torsdag ska jag på intervju för lagerutbildningen, och det är ju viktigt. Håller tummarna att jag kommer in. I så fall börjar jag på den på måndag den18 feb.

Men det är ju så typiskt att när det går bra och man är positiv, då händer det alltid något. Men detta ska lösa sig på något sätt.

Lite uppdatering

Ha det så bra alla där ute... sköt om er och speciellt era ryggar (ler)

//Eva


För hörseln...

Denna video med Dolly Parton gillar jag skarpt... ville dela med mig till er
 


Håll till godo //Eva

Dagens bild...



Tänk att åka så här... snacka om att bli sedd


//Eva

Dagens bild...

Visst är de söta... minst och störst




// Eva


Den är ju för rolig...

Ville dela med mig med denna video... kanske bara jag som har en sådan humor...hahaha
 


//Eva ha en bra vecka ni alla där ute...

Roligt...

Denna gillar jag...

HAROLD THE COMPUTER GUY


I was having trouble with my computer.

So I called Harold, the computer guy, to come over.

Harold clicked a couple of buttons and solved the problem.

He gave me a bill for a minimum service call.


As he was walking away, I called after him, "So, what was wrong?"

He replied, "It was an ID ten T error."

I didn't want to appear stupid, but

Nonetheless inquired, "An ID ten T Error?

What's that . In case I need to fix it again?"


Harold grinned.... "Haven't you ever heard of an ID ten T error before?"


"No," I replied.


"Write it down," he said, "and I think you'll figure it out."


So I wrote it down.


                                    I D 1 0 T


I used to like Harold...

// Eva


Dagens bild...


// Eva


Dagens bild...




// Eva

Finns han verkligen?

Den perfekta killen:


Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni har slutat ert samtal.


Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan.


Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.


Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är att du är hans.


Han som säger till sina vänner: ''Hon är den rätta!''

//Eva


Bio...

Okej nu kom vi iväg på bio igen... Vi såg "Charlie Wilson's War" den är verklighetsbaserat. Gubben njöt av filmen, men jag somnade i början och slutet. Jag vet inte vad jag ska riktigt tycka, det jag såg när jag var vaken var väl intressant och lite roligt. Men jag kanske inte var på humör för att se den eller alldeles för trött.... det var nog det senare.

Bra skådespelare i alla fall. Ovanligt att se Julia Roberts i den slags roll.

Kuliga bilder...

     

   

Visst är dem härliga djuren i vår värld...

Helgen... +lite annat

Hej svejs...
Var ett tag sedan, men det har varit fullt ös. 3 av mina barn kom ihelgen och jag kom inte åt datorn... men vi spelade Maxi Yatzy och det var kul...annorlunda från vanliga yatzyn. Spelade även Airhockey på söndagen en stund. Tittade på DVD filmer också en del. Var till vällingby på lördagen och köpte en innebandy klubba till yngsta sonen... hans födelsedagspresent 18jan. Så det var en lyckad helg.
Sonen som har problem med sin flickvän var här, jag pratade mera med honom... men han håller ihop med henne. Han blundar för det som är runt henne och skyller på alla andra. Jag hoppas fortfarande att han ska vakna till. Som jag sa till honom så ska man inte må dåligt i ett förhållande utan man ska må bra för annars är det något fel. Och att båda ska ge och ta... den ena ska inte bara ta. Vi får se hur historien följer. Men han har tydligen lagt ner mer energi på att söka jobb, så det är ju bra.

Jag började min praktik i måndags och jag är helt slut... men det är kul och bra folk där. Många med olika handikapp och det är ju bra, de gör ju ett bra jobb. Fick sitta och skanna böcker idag... det är det lättaste jobbet. Det var en tjej till som började att praktisera i måndags men hon gav upp... hon lärde sig inget och det var för tungt sa hon... jaha. Men jag fortsätter det är bra för mig, man får ju muskler...haha. Hoppas att få besked nästa vecka om jag kommit in på lager utb. håller tummarna.
Var på Af idag det var rekryteringsträff  det var bemanningsföretaget  office som sökte folk. Jag lämnade i alla fall in mina papper och han var positiv... men det kanske de är till alla, men jag skulle höra av mig när och om jag gått utbildningen. Så vi får se. Har ju gjort vad jag kunde just nu.

RSS 2.0